U kent het vast wel.. volop plannen voor het nieuwe seizoen, maar  waar haal je de middelen vandaan om het te realiseren?  Sportsupporter.nl heeft een aantal aantrekkelijke  spaarprogramma’s ontwikkeld, waarbij uw vaste supporters voor  hun loyaliteit naar uw vereniging beloond worden met heel  voordelige tarieven voor hun clubliefde. Maar bovendien ontvangt  u voor iedere deelnemer een aantrekkelijke, wederkerende  premie!

In onze webshop vindt u aanbiedingen van alle providers en alle telefoons, met en zonder camera, met en zonder internetmogelijkheden! Een zeer aantrekkelijk en altijd up-to date assortiment.

Bij het afsluiten of oversluiten van hun contract voor vaste of mobiele telefonie ontvangt u iedere maand een premie over het factuurbedrag. Afhankelijk van het aantal deelnemers en de hoogte van de facturen kan dit oplopen tot 10% van het totaal, iedere maand weer, gedurende de hele looptijd.

Rekenvoorbeeld: iedere maand nemen vijftig supporters of leden een abonnement via jullie fanshop. Aan het eind van de maand hebben ze in totaal 1500 Euro verb eld. U ontvangt 4% = Euro 60. Sluiten ze een contract af voor 12 maanden, dan dus ongeveer 12 x 60 = Euro 720. Euro. De maand daarop melden zich weer vijftig bellers, het bedrag wordt dan 120 Euro, de premie loopt voor dat jaar dan op naar ongeveer 1300 Euro.

De maand daarop weer vijftig, weer 60 Euro, de derde maand ontvangt u dan ongeveer 180 Euro, dat seizoen mag u dan rekenen op ongeveer 1800 Euro per jaar.

Hier geldt: hoe meer deelnemers, hoe hoger uw vergoeding. Bij het bereiken van bijvoorbeeld 5000 Euro aan belfacturen per maand is de vergoeding al 6%. Bij tweehonderd bellers van gemiddeld 30 Euro is deze grens al bereikt. Stel 6000 Euro x 6%, dan is uw premie 360 Euro per maand x 12 is dik 4000 Euro per jaar.

Wat wanneer er duizend supporters via uw vereniging gaan bellen? Dertigduizend x 8% = 2400 Euro per maand of ruim 25.000 Euro per jaar voor uw vereniging!

Ook voor vaste, digitale telefonie geldt deze rekensom, en plus is plus.. dus… een ideaal verdienmodel.

Bovendien voegen wij nog internet aan ons pakket toe, (beschikbaar in de loop van 2010) en energie is nu al beschikbaar tegen de scherpste tarieven van Nederland, met de mogelijkheid om gegarandeerd de laagste prijsgarantie voor drie jaar af te spreken!

Een bedrag aan extra inkomsten van 25.000 tot 100.000 Euro per jaar is mogelijk! Maak eens een afspraak voor een presentatie en bel.. 0681026541 of stuur een mail naar contact@sportsupporter.nl.
Scoor nu extra inkomsten voor uw club!